Uitgeest – Heeft u vragen over zonnepanelen of over warmte pompen? Kom dan 9 juni naar de Energiebus. Hier ziet u diverse mogelijkheden: van isolatie en ventilatie tot zonnepanelen en warmtepompen.

Gratis advies energie besparen en bespaarproducten
Wilt u eerst met eigen ogen zien wat er mogelijk is op het gebied van energie besparen? Of twijfelt u welke stap u het eerst wilt nemen of hoe dit gefinancierd kan worden? Dit soort vragen kunt u stellen bij de Energiebus. De energiecoach van DUEC en de adviseur van Duurzaam Bouwloket helpen u graag op weg. De energiecoach heeft daarnaast weer gratis bespaarproducten voor u, zoals LED-lampen, isolatiefolie, tochtstrippen en een waterbesparende douchekop.

Kom op 9 juni of 7 juli langs
De bus staat vrijdag 9 juni van 10.00 tot 16.00 uur op de parkeerplaats van de Enorm Siro aan de Middelweg 110 in Uitgeest. En mocht het deze dag niet lukken om de Energiebus te bezoeken, dan is er 7 juli opnieuw een mogelijkheid.

Bezoek aan huis
De energiecoaches van DUEC komen ook graag voor advies bij u thuis. U krijgt dan persoonlijk advies voor uw woning. De gemeente Uitgeest maakt het mogelijk dat dit advies aan huis voor u gratis is ter waarde van 75 euro. Het gesprek kan ook online plaatsvinden. Inschrijven en meer informatie kunt u vinden op www.duec.nl/energiecoach.

Foto: Aangeleverd (Energiebus)