Uitgeest – Hou je van werken in de buitenlucht? Ben je graag met bomen en planten bezig? Stichting zwembad De Zien zoekt een vrijwilliger met groene vingers die een paar uurtjes over heeft.

Dit ga je doen:
Als vrijwilliger in het groen snoei je samen met anderen de bomen, knip je de heg, wied je het plantsoen, maai je het gras, leg je een nieuwe straat en heb je het vooral gezellig met alle andere vrijwilligers van de groenploeg.

Dit ben jij:
Werk je graag samen met anderen in de buitenlucht? Volg je een opleiding in het groen? Ben je een positief ingesteld mens die tevreden en trots op zijn/haar werk kan zijn? En wil je samen met alle andere vrijwiliigers ons mooie zwembad voor de toekomst behouden? Dan ben jij de geschikte persoon voor deze ‘job’!

Waar en wanneer:
Bij de organisatie zelf / In de buitenlucht
Iedere woensdagochtend van 9-12.00 uur met om 10.00 uur koffie met zelfgebakken appeltaart of een lekkere koek! Gras maaien kan ook op een andere dag of in de avonduren.

Voor scholieren: laat jouw school vooral contact met ons opnemen want als je een opleiding in het groen volgt, staat deze ‘werkervaring’ natuurlijk leuk op je c.v.!
Aan het einde van het zwembad seizoen is er voor alle vrijwilligers een gezellige vrijwilligersavond met gratis eten en drinken.
Voor meer informatie kan je contact opnemen met zwembad De Zien of kom langs tijdens de openingstijden.