Uitgeest – Wilt u ook energie besparen en comfortabel wonen in uw eigen woning? Kom dan 29 september van 10.00 tot 16.00 uur kijken in de Energiebus bij Siro aan de Middelweg 110 in Uitgeest. Hier ziet u diverse mogelijkheden: van isolatie en ventilatie tot zonnepanelen en warmtepompen. De energiecoach van Duurzaam Uitgeest Energie Coöperatie (DUEC) en de energieadviseur van Duurzaam Bouwloket helpen u graag op weg.

Gratis advies energie besparen en bespaarproducten
Wilt u eerst met eigen ogen zien wat er mogelijk is op het gebied van energie besparen? Of twijfelt u welke stap u het eerst wilt nemen of hoe dit gefinancierd kan worden? Dit soort vragen kunt u stellen bij de Energiebus. De adviseur van Duurzaam Bouwloket en de energiecoach van DUEC beantwoorden al uw vragen. Neem ook uw offertes mee als u die heeft.

Daarnaast heeft de energiecoach van DUEC gratis bespaarproducten voor u, zoals LED-lampen, isolatiefolie, tochtstrippen en waterbesparende douchkoppen. De volgende mogelijkheid om de Energiebus te bezoeken is op woensdag 18 oktober. Uiteindelijk zetten we samen stappen naar duurzamer wonen.

Bezoek aan huis
De energiecoaches van DUEC komen ook graag voor advies bij u thuis. U krijgt dan persoonlijk advies voor uw woning. De gemeente Uitgeest maakt het mogelijk dat dit advies aan huis voor u gratis is ter waarde van 75 euro. U betaalt alleen lidmaatschapskosten à 20 euro waardoor u meerdere keren per jaar uw vragen kunt stellen. Inschrijven en meer informatie kunt u vinden op www.duec.nl/energiecoach

Foto: Gemeente  Uitgeest (Aangeleverd)