Uitgeest – Op dinsdag 19 september organiseert de gemeente Uitgeest een bijeenkomst waarop we met u en de raad in gesprek gaan over het thema veiligheid. Deze avond is van 19:30 uur tot 21:00 uur in de raadszaal in het gemeentehuis. Welke onderwerpen – op het gebied van veiligheid – vindt u belangrijk en zouden volgens u prioriteit moeten krijgen?

Tijdens deze avond over veiligheid kunt u in gesprek gaan met de burgemeester, politie en de medewerkers van de gemeente. Kom naar deze bijeenkomst en denk mee over de veiligheid in uw omgeving.

Veiligheidsbeleidsplan
De gemeente Uitgeest maakt op dit moment het integraal veiligheidsbeleidsplan voor de komende vier jaar. In dit integraal veiligheidsbeleidsplan staat waar de gemeente Uitgeest de komende vier jaar prioriteit aan gaat geven op het gebied van veiligheid.

Preventie
We gaan het onder andere hebben over preventiemaatregelen (zoals het ophangen van camera’s), drugs/hennepkwekerijen en jeugd en (verboden) middelengebruik. Daarnaast kunt u ook aangeven welke onderwerpen op het gebied van veiligheid u belangrijk vindt. De informatie die we van u krijgen tijdens deze bijeenkomst wordt meegenomen bij de vaststelling van de plannen voor de komende vier jaar.

Vragenlijst
Kunt u niet komen op deze avond, maar wilt u toch uw mening geven? Dan kunt u dit doen via het vragenformulier op Ik denk mee over Uitgeest.