Op 16 september vindt de eerste Fietsbridgedrive van Uitgeest plaats. Op die dag zullen tussen 11.00 en 15.30 uur om de 3 kwartier 6 colonnes van enige tientallen fietsers door het dorp fietsen. Onder begeleiding van paren met gele hesjes verplaatsen 240 bridgers zich naar een volgende speel locatie. Voor de deelnemers die Uitgeest niet zo goed kennen, zijn toeristische routes uitgestippeld langs de bezienswaardigheden van ons mooie dorp, zegt Han Dumas, voorzitter van het organisatiecomité. De bezienswaardigheden zijn beschreven in het programmaboekje dat dankzij Blijer Uitgeest in kleur is gedrukt.

De 6 groepen starten elk bij een andere speel locatie , maar ze rijden het zelfde rondje: Eetcafé Klaas, Bobs, Brasserie C’est la vie (voorheen 3Sprong), Danny’s, De Zwaan en Havenrijk.
De aanmelding zal tussen 9.15 en 10.15 uur plaatsvinden in de hal van het gemeentehuis. Een draaiorgel zal dan zorgen voor een feestelijke sfeer.
De afsluitende borrel en prijsuitreiking vindt plaats op het terras bij Bobs, daar zullen de Upmates voor een feestelijk sfeer zorgen met hun dixieland muziek.

Omdat we op het laatste moment vaak nog afmeldingen krijgen, kan nog worden ingeschreven.
Meer informatie is te vinden op de website: 4061.bridge.nl

Foto: Aangeleverd Fiets bridgedrive